Uncategorized

Herfstvakantie-activiteit: Salsa voor kids

By oktober 9, 2020 No Comments

Buiten regent het, maar als je danst, schijnt de zon! Deze herfstvakantie geven we een speciale salsaworkshop voor kinderen. Vind je kind het leuk om lekker te dansen op muziek, of wil je dat juist extra stimuleren? Kom dan langs bij Poetic Motion!

\We gaan lekker bewegen en dansen! Tijdens de workshop warmen de kinderen op en maken ze kennis met salsamuziek: de ritmes, de instrumenten en natuurlijk hoe je erop kunt dansen! Spelenderwijs werken we aan de motorische ontwikkeling, coördinatie en flexibiliteit. We leren de basispassen van salsa maar maken ook ruimte voor vrije expressie en dansimprovisatie en spelen met de muziek.

In verband met de coronamaatregelen is het voor de ouders niet mogelijk om in dezelfde zaal te blijven tijdens de les, maar er is voldoende ruimte om in de aangrenzende zaal te wachten (en een beetje mee te luisteren!). Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Algemene informatie

Datum: vrijdag 23 oktober van 13:30 tot 15:00 uur
Leeftijd: 6 – 12 jaar
Docenten: Gina Abbate & Dwight Winter
Locatie: Poetic Motion DC, Graafstroomstraat 69, Rotterdam
belnummer 12 (Gratis parkeren in de omgeving)

Kosten van de workshop: € 15
We werken met Eversports voor de administratie van onze lessen en betalingen. Je kunt je hier inschrijven: http://bit.ly/salsakids-herfstvakantie

Over Poetic Motion

Poetic Motion is een unieke, innovatieve en toonaangevende salsadansschool in Rotterdam waar je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen en te ontdekken. Bij Poetic Motion wordt er gewerkt aan je houding en bewegingsgedrag. We streven naar fysieke en mentale bewustwording en het effect van het fysieke op het mentale en het mentale op het fysieke. Dit gebeurt zonder druk en zonder kaders. Iedereen wordt omarmd.

Poetic Motion verbindt mensen, door middel van dans en muziek, op een plek waar dat wordt toegelaten. Bij het denken aan Poetic Motion krijg je positieve energie, een lach op je gezicht, vertrouwen in jezelf en moed om dromen te verwezenlijken.

Over de docenten

De workshop wordt gegeven door professioneel opgeleide dansdocenten. Gina is een van de oprichters van Poetic Motion. Voor haar is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Ze streeft ernaar om mensen met elkaar te verbinden, op een ongedwongen en rustige manier. Met Gina’s creativiteit is elke dag weer anders. Haar doel is om mensen bewust te maken van zichzelf door middel van dans, en om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontdekkingsreis, lichamelijk en mentaal.

Dwight begon met salsa om de connectie tussen mensen die samen dansen. Tegenwoordig staat hij bekend om zijn creativiteit en zijn herkenbare persoonlijkheid tijdens het dansen. Zijn energie is vrolijk en aanstekelijk. Dans is voor Dwight een weerspiegeling van de eigen persoonlijkheid. Hij geeft les met oog voor groei op een verantwoorde en duurzame manier voor de student, vanuit zijn medische achtergrond en begrip van het menselijke lichaam.

 

Nieuwsgierig? Bekijk dan de trailer van onze online lessen voor kinderen!

Contact

Heb je vragen? Bel of bericht gerust naar 0681891465 tussen 14:00 en 20:00 of stuur een mailtje.