Wie is Gina? 

Voor Gina is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Iedereen moet geaccepteerd worden zoals hij/zij is. Zij streeft ernaar om mensen met elkaar te verbinden, op een ongedwongen en rustige manier. Door mensen met elkaar te verbinden, worden krachten gebundeld en voel je je sterker.
Met haar rust krijgen mensen de ruimte om de waarden van Poetic Motion te ervaren. Met haar creativiteit is elke dag weer anders en worden nieuwe gevoelens ontdekt. Gina haar doel is om mensen bewust maken over zichzelf, doormiddel van dans. Daarnaast mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontdekkingsreis, lichamelijk en mentaal.

Van toen tot nu 

Gina Abbate werd op 26 februari 1992 geboren in Rotterdam, een stad vol leven en actie. In de stad kent Gina een prettige jeugd. Een inspirerende moeder, een zorgzame vader en fijne vrienden. Vanaf jongs af aan is Gina te vinden in de dansscholen. Ze startte als kind met ballet, schoof door naar jazz en eindige bij moderne dans waar zij enorme passie voor heeft. Gina gaat na de basisschool naar de HAVO en vervolgens op 17 jarige leeftijd naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten om daar de vooropleiding dans genaamd ‘5 o’clock’ te volgen. Na dit oriëntatiejaar, vol verschillende dansstijlen, besluit zij te starten met de opleiding ‘Small Business and Retail Management’ terwijl zij zich in de avonden in de danszaal bevond om te assisteren en te trainen in Salsa. Deze jaren bereidt zij zich voor op een toekomst vol dans. Zij wilde leren en verder ontwikkelen, dus ging hiernaar op zoek.

Begin 2013 start Gina met het nemen van privélessen bij Johnny Rama Hernandez, als één van zijn eerste studenten. Dit proces heeft haar ogen doen openen en het plezier in dans enorm vergroot. In augustus 2013 besluit Gina aan te schuiven bij de Duitse dansgroep ‘Tambo Dance Project’ onder leiding van Mitchell & Monica, waar Johnny al een aantal jaren danste. In Nederland bleef Johnny haar trainen, met als resultaat dat zij zich enorm ontwikkelde en sprongen maakte.

Inmiddels heeft zij in Marokko, Turkije, London, Duitsland, België en Israël op het podium gestaan.
Vanaf begin 2015 besloot Johnny om Gina aan te laten sluiten bij Poetic Motion. Samen blijven zij zich fysiek en mentaal ontwikkelen door het volgen van lessen bij opgeleide docenten in yoga, pilates, moderne dans en een tal anderen dansvormen.
Kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid.. Dat zijn voor haar de middelen om te groeien in dans.

Gina realiseert zich dat bewust omgaan met dans, voor bewustwording zorgt in je leven. Stil staan bij wat je doet, zorgt voor begrip, ontdekking en ontwikkeling.

Facebook