Activiteiten

Januari 2022: Online en duo privélessen

By januari 10, 2022 No Comments

Het nieuwe jaar begint anders dan we hadden verwacht: door de nieuwe lockdown kunnen we voorlopig geen gewone lessen in de dansschool geven. In plaats daarvan bieden we een hybride abonnement aan waarbij je onbeperkt online lessen kunt volgen, maar daarnaast ook samen met een iemand anders samen privélessen kunt volgen.

Er zijn drie opties, waarbij de bedragen hetzelfde zijn als bij de reguliere lessen:

Voor € 39 per maand volg je één duo privéles + onbeperkte online lessen;
Voor € 69 per maand volg je twee duo privélessen + onbeperkte online lessen;
Voor € 99 per maand volg je drie duo privélessen + onbeperkte online lessen;
Voor € 129 per maand volg je vier duo privélessen + onbeperkte online lessen.

Goed om te weten: normaal kost een privéles € 50 per uur, maar we bieden deze optie nu voor deze prijs aan zodat de overgang van het ene naar het andere abonnement zo soepel mogelijk gaat. Ook als we straks hopelijk weer gewone lessen mogen geven!

Veelgestelde vragen

Financieel

Bestaande studenten: hoe zit het met betaling van mijn abonnement?
De nieuwe bedragen zijn hetzelfde als die voor de reguliere lessen. Volgde je voor de vakantie bijvoorbeeld 3 uur per week les (twv € 99 per maand)? Dan kun je in januari meedoen aan alle online lessen en per maand 3 privélessen. Je abonnement wordt automatisch aangepast.

Voor de vakantie volgde ik geen les of was mijn abonnement gepauzeerd. Hoe kan ik me weer aanmelden?
Wil je nu weer meedansen? In onze shop in Eversports kun je kiezen voor het abonnement dat bij jou past. Daarna kun je je aanmelden voor de privélessen en online lessen in het rooster van Eversports.

Ik wil alleen online lessen volgen, en geen privélessen, kan dat?
Ja, natuurlijk! Dan kun je kiezen voor het goedkoopste abonnement twv € 39. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot de online lessen.

Wil je de online lessen een week uitproberen zonder vast te zitten aan een abonnement? Voor € 15 heb je een week lang toegang tot de online lessen.

Ik heb vorige maand lessen gemist, kan ik die nog inzetten?
Nee, openstaande inhaallessen zijn geen tegoedbonnen. Je kunt die in januari niet inzetten voor privélessen.

 

Duo Privélessen

Ik heb iemand met wie ik de duo privéles wil volgen. Hoe nu verder?
Heb je allebei een abonnement afgesloten in Eversports? Dan kun je je in het rooster op Eversports aanmelden voor een van de openstaande tijdvakken voor de privélessen. Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Jullie moeten je allebei aanmelden!

Ik wil me aanmelden voor een duo privéles, maar er zijn geen plekken (meer) beschikbaar.
Stuur ons even een berichtje, dan voegen we nieuwe tijdvakken toe in het rooster.

Wat gaan we doen in de duo privéles?
Jullie mogen samen bepalen wat de inhoud van de les is. Dat kan partnering zijn, maar we kunnen ook focussen op fundamentals of shines of het oefenen van een specifieke techniek. Heb je iets specifieks in gedachten? Laat het de docent uiterlijk 24 uur van tevoren weten wat je wil gaan doen, dan kan hij of zij de les voorbereiden.

Moet ik per se als man/vrouw-koppel de duo privéles volgen?
Nee, dat hoeft niet! Jullie mogen samen bepalen wat de inhoud van de les is. Dat kan partnering zijn, maar we kunnen ook focussen op fundamentals of shines of het oefenen van een specifieke techniek.

Ik heb nog niemand om de duo privéles mee te volgen, wat nu?
Stuur ons even een berichtje! Misschien weten wij andere dansers die ook nog alleen zijn aan wie we je kunnen koppelen.

Waar worden de duo privélessen gegeven?
Deze vinden plaats op de dansschool. Dus niet online! Kom op tijd in verband met ons strakke tijdschema.

Online lessen

Waar worden de online lessen gestreamd?
Net als vorig jaar streamen we de lessen live via YouTube. Zo kun je de les bijvoorbeeld op je tv-scherm streamen (met een smart tv of Chromecast) voor extra groot beeld. De video’s zijn alleen voor deelnemers, je kunt ze dus niet op onze YouTube-pagina vinden.

Hoe vind ik de link naar de online lessen?
Met een abonnement kun je je in het rooster op Eversports inschrijven voor de online lessen naar keuze. Als je je hebt ingeschreven, verschijnt de YouTube-link voor de les in Eversports.

Hoe kan ik connecten met de docenten en de andere online studenten?
Je kan meedoen op Zoom! Op die manier kunnen we je eventueel feedback geven en voel je je meer verbonden met de andere online studenten. Klik op de link or gebruik de Meeting ID: 838 0669 6988.